Máme za sebou první týden

23.08.2020 23:59

Zdravíme všechny rodiče,

 

doufáme, že se máte tak famfárově jako my. Jistě by se vám líbila dnešní dopolední hra, při které děti prakticky po celou dobu mlčely a zdržovaly se pouze na jednom místě. Divili byste se, jaký klid v táboře panoval. Nebudeme vám lhát, že po týdnu s 50 dětmi to přijde vhod. :)

 

Sobotní den byl ve znamení ponožek. Některé děti měly problémy najít ještě čistý pár. Nejprve měly za úkol po lese posbírat vždy dvě stejné od jednoho páru. Mimochodem nenechte si pak doma nakecat, že se jim touto hrou ponožky ztratily. Všechny byly podepsané. V druhé části za získané body nakupovaly pozemky, na kterých stavěli zlaté doly, kostely, bazény včetně funkční! vířivky a spoustu dalšího. 

 

Odpoledne byla další mezi vedoucími oblíbená hra. Polovina dětí se schovala do lesa a druhá polovina je šla hledat. Zde bychom chtěli vyzdvihnout především výkon Šimona, který zalehl do husníku těsně za startem, přikryl se mechem a po celou hru o něm nikdo nevěděl. 

 

No a protože jsme měli dneska večer letní kino s filmem Coco, jdeme si raději už lehnout. Minimálně ženské křídlo vedoucích to rozněžnilo a chtějí už zalézt pod peřinu.

 

Pro fotky sledujte galerie na "rajčeti"